HANDIG & SNEL & VEILIG.

De bouwsector is er een waar de kleinste fouten als kostbare fouten kunnen eindigen en projecten met miljoenen euros kunnen stoppen.

Om alles in perspectief te plaatsen, heeft het Construction Intelligence Center Global 50 voorspeld dat de bouw in 2020 een industrie van $ 10 biljoen zal worden. Momenteel werken miljoenen mensen in het veld en zijn er meer dan 650.000 werkgevers. Met wereldwijd bloeiende bedrijven, zullen deze aantallen de komende jaren zeker groeien en zullen de financiële risico's alleen maar groter worden.
 
Met zoveel intense concurrentie bij de hand - en zoveel risico's hiermee gemoeid - hoe kan een bedrijf hopen zich te onderscheiden van de massa en hun workflow te stroomlijnen, terwijl tegelijkertijd nieuwe financiële investeringen in technologie minimaal worden gehouden? In de afgelopen jaren hebben sitebeheerders naar UAVs gekeken om projecten te versnellen, de efficiëntie te verbeteren en hun projecten op schema en onder het budget te houden. In hun korte geschiedenis hebben ze bewezen dat ze kosteneffectief en zeer flexibel zijn, wat essentieel is, omdat veranderingen in werkdruk en deadlines proactief kunnen plaatsvinden.

Hoewel sommige mensen in de bouwsector bestand zijn tegen verandering, is het een zekerheid dat UAVs steeds meer betrokken raken bij de dagelijkse activiteiten van een werklocatie. Uiteindelijk zal het een zeldzame gebeurtenis zijn als een bedrijf er geen huurt. De PwC schat de huidige waarde van arbeid en diensten die waarschijnlijk door UAVs zullen worden vervangen op $ 127,3 miljard.  45.2 miljard daarvan komt van infrastructuur. Dit is ver voor op de tweede plaats op de lijst met landbouw ($ 32,4 miljard). Daarbij komt dat de voorspelling is dat de commerciële en persoonlijke UAV-omzet tegen 2020 naar verwachting meer dan $ 11 miljard zal bedragen. We gooien hier veel nummers weg, maar het is alleen om te benadrukken hoe belangrijk drones zullen zijn in de nabije en lange termijn toekomst van de bouwsector. Wil je niet achterblijven? Lees verder en ontdek zes redenen waarom uw werklocatie een UAVnodig heeft:Tijd besparen

Je hebt de oude zin "tijd is geld" talloze keren eerder gehoord, maar daar is een goede reden voor: het is waar.. Het is een gezegde dat van toepassing is op elk bedrijf op deze planeet, maar het is vooral waar voor de bouwsector. Dat komt omdat met zoveel geld op het spel, en projecten die vaak maanden of zelfs jaren duren om te voltooien, geld hoeft worden bespaard waar mogelijk. UAVs kunnen hierbij op verschillende manieren helpen. Voor slechts één voorbeeld hoeft een sitebeheerder vaak naar elke individuele werkplek gaan waar hij verantwoordelijk voor is om de voortgang te controleren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dit betekent dat ze uren van hun dag op de weg van en naar het kantoor kunnen doorbrengen en heel weinig werk kunnen verzetten in het proces. Het is een inefficiënte en gedateerde benadering.

Met een UAV en een piloot op locatie kan de workflow op een veel efficiëntere manier worden gestroomlijnd. Het opent meteen de mogelijkheid om meerdere locaties op afstand te bewaken. Hierdoor kunnen sitebeheerders alleen locaties bezoeken als dat nodig is. Ze kunnen op de hoogte blijven van projecten vanaf hun tablet a.k.a. computer. Managers kunnen hun energie vervolgens richten op het in kaart brengen van de gegevens die UAVs in actie hebben gebracht, in plaats van urenlang uit te zoeken hoe ze het kunnen verwerven. Prioriteiten kunnen worden verschoven, waardoor het team zich gemakkelijk kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en hun focus kan verleggen naar het binnenhalen van nieuwe klanten.

Een andere manier waarop drones tijd besparen op een werklocatie, is dat ze de mogelijkheid om land te onderzoeken veel sneller openen dan iemand daarvoor te voet zou moeten doen. Dit kan uren aan elke enquête besparen. En met high-definitioncamera's die foto's vanuit de lucht maken, hebben managers betere toegang tot gedetailleerde afbeeldingen om belangrijke bouwbeslissingen op te baseren. UAVs elimineren menselijke fouten bij het meten en wegen en hebben aangetoond net zo effectief te zijn als traditionele methoden bij het verzamelen van gegevens.Alleen al vanwege de tijdbesparende reden zijn drones een waardevolle investering voor elke bouwplaats. Maar we hebben nog vijf goede redenen..

Geld besparen

Traditioneel zou een helikopter worden gebruikt om over het gebied te vliegen als een manager beelden op hun site wilde verzamelen. En zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, zijn ze niet goedkoop. Alleen al het onderhoud bedraagt 800.0000,-EUR jaarlijks. Helikopters zijn niet alleen een dure uitgave, maar u moet ook vertrouwen op de beschikbaarheid van de piloot, waardoor de flexibiliteit van een project wordt weggenomen. Vliegen met een UAV is een veel praktischer alternatief. Het is een relatief goedkope manier om elke werkplek vanuit de lucht in de gaten te houden. En met autonome vluchtmogelijkheden is het ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de productie altijd soepel en op schema verloopt.

Een andere manier waarop UAVs het verspillen van uitgaven in de bouw verminderen, is dat zonder hen, u zwaar hoeft te leunen op inspecteurs om metingen te doen, hoge vergoedingen te betalen - en opnieuw volledig te vertrouwen op hun
beschikbaarheid. Maar UAVs zijn een eenmalige investering en zelfs met de waardevolle toevoeging van een abonnementsservice voor kaarten, zult u nog steeds veel minder geld uitgeven als anderen om uw site te controleren wanneer metingen nodig zijn. UAVs bieden de vrijheid om te vliegen wanneer dit het meest geschikt is voor u en uw team en ze zullen snel veel meer gegevens vastleggen in het proces. Als u op zoek is naar de koers en stapels zonder een UAV wilt meten, bereid u voor om duizenden euros te betalen om dit te doen. Een enkele stapel wordt opeens een tamelijke investering. Met een UAV zijn nauwkeurige metingen slechts een paar klikken verwijderd en kan deze binnen enkele minuten worden verzameld. Als u toegang hebt tot een volumetrisch analysetool, kunt u zoveel stapels vliegen als u wilt zonder te betalen voor elke afzonderlijke stapel. UAVs helpen ook om de chaos te vermijden door grote weegapparatuur op de site te brengen, waardoor de rest van het lopende werk tot een makie kan worden vertraagd. Stel u een typische uittocht voor met vrachtwagens die in- en uitrijden en die leiden tot zwaar verkeer, waardoor mogelijk een verkeerd aantal wordt berekend op totale totalen. Een kostbare fout. Een enkele UAV is veel minder een logistieke nachtmerrie en ze helpen voorkomen dat geld wordt uitgegeven aan flinke reparatiekosten, die notoir een groot probleem zijn geweest binnen de bouwsector. Ze betalen zichzelf in no time terug.

Verbeter de veiligheid

Wanneer het op de werkplek komt, is veiligheid van het grootste belang. Helaas zijn verwondingen in de bouwsector veel te gewoon voor een gebeurtenis. Vanwege zware machines, onvoorspelbaar weer en miscommunicatie is het onvermijdelijk om een ​​paar ongelukken te zien gebeuren. Om bouwlocaties veiliger te maken, kunnen UAVs worden geïmplementeerd in de normale workflow om werknemers uit gevaarlijke situaties te houden. In sommige gevallen kunnen ze iemands leven letterlijk redden. Vanuit de lucht maakt een UAVfoto's en video's van moeilijk te bereiken plaatsen zoals torens, hoge gebouwen en ziekenhuizen. Het is niet nodig om een ​​werknemer een steile helling op te sturen om deze structuren te inspecteren; ze kunnen allemaal veilig worden bekeken door iemand die stevig op de grond staat. Of stel je een bouwproject voor op een brug in een gebied dat wordt omringd door druk verkeer. Voertuigen worden ingezoomd met werknemers die gevaarlijk dichtbij staan. Nogmaals, een UAV zal iedereen uit de buurt in het oog houden. Niet alleen zullen drones het potentieel van iemand die uit onveilige hoogten valt drastisch verminderen, maar ze zullen ook werknemers uit de buurt houden van andere gevaren zoals elektrische schokken, botsingen en elektrische gevaren. Een kleine investering kan elke site veiliger maken, wat niet alleen leidt tot lage verzekeringskosten, maar ook tot een productiever team dat op de juiste manier wordt beheerd.

Verhoog de beveiliging

Met zoveel waardevolle hulpbronnen en hulpmiddelen die zich op een bouwplaats bevinden, wilt u ervoor zorgen dat uw investeringen goed worden beschermd en routinematig worden verantwoord. Elk ontbrekend apparaat is niet alleen een verlies op zichzelf, maar het houdt ook een project in stand en kost meer geld om het terug te verdienen. Met een UAV neemt de veiligheid enorm toe door nauwkeurige onderzoeken van uw site te maken. Ze openen ook de mogelijkheid om de hele dag toezicht te houden op een gebied en te beschermen tegen vandalisme of diefstal. De gemaakte foto's geven een exact beeld van elk hulpmiddel en hulpmiddel bij de hand. Als er iets ontbreekt of als iets niet op zijn plaats is, heeft u er een exact bewijs van.

Houd klanten op de hoogte

Als het erop aankomt, zijn klanten in wezen verantwoordelijk voor de hele bouwsector. Zonder klandizie is er geen zaken te doen. Dat betekent dat managers ervoor willen zorgen dat hun klanten het volste vertrouwen hebben in waar ze hun geld in hebben geïnvesteerd. Velen van hen willen ook continu op de hoogte blijven van de voortgang. Met een UAV kunnen foto's of video's worden gemaakt en naar clienteel worden gestuurd om hen precies te laten zien hoe ver hun project is. Het is een eenvoudige en praktische methode om gemoedsrust te geven aan hun investering. De afbeeldingen leveren nauwkeurige beelden van wat er precies op een site gebeurt en laten clienteel weten dat hun geld in goede handen is. En als het project niet naar wens verloopt, kunnen veranderingen in een veel snellere en effectievere materie worden aangebracht. Om nog verder te gaan om een ​​klant te verrassen, kunnen beelden met een hoge resolutie van UAV worden omgezet in gedetailleerde orthomosaische kaarten en 3D-modellen via fotogrammetrie. Alles wat nodig is om verbluffende, gemakkelijk te delen afbeeldingen te maken, is UAV-mapping-software. De klant zal niet alleen onder de indruk zijn van deze technologie, maar ze kunnen de site op een geheel nieuwe manier bekijken, waardoor ze zich meer betrokken voelen bij het proces. Het is waar de industrie naartoe gaat Heel eenvoudig wilt u niet achterblijven als het gaat om technologie in de zeer concurrerende bouwsector. Tientallen miljoenen euros (of meer) kunnen op het spel staan ​​in één project, wat betekent dat veel bedrijven strijden om dezelfde pool van Klandizie. Daarom is de nieuwste technologie van vitaal belang voor elk bedrijf om hun welverdiende reputatie te behouden en met succes verder te gaan in de toekomst. Sommige sitemanagers in de bouw zijn tevreden over de manier waarop ze hun bedrijf runnen. Ze doen het al jaren op hun eigen manier en het ging prima. Ze zijn comfortabel maar zelfgenoegzaam. Helaas voor hen gaat technologie snel, of ze er klaar voor zijn of niet. En als ze niet klaar zijn om een ​​'early adopter' van een nieuwe aanpak te zijn, zal hun concurrentie het zijn. UAVs worden dagelijks door steeds meer bedrijven gehuurt. Het is een trend die zich de komende jaren zeker voortzet. Naarmate het publiek meer vertrouwd raakt met UAVs, en naarmate ze meer gebruikelijk worden in een verscheidenheid aan industrieën, zullen sommige bedrijven ver achterlopen zonder deze. Zonder UAVs op een site zullen tijd en geld verspild worden door te vertrouwen op traditionele middelen voor het verzamelen van informatie en gegevens, die snel verouderd raken. Elk bedrijf moet zich aanpassen aan verandering om te overleven en het is het beste om voorop te lopen en zich niet af te vragen waar uw clienteel is gebleven.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van UAVs voor bedrijven bezoekt u http://www.hiredronesonline.com.